BonneBella is een onafhankelijke leverancier van verschillende koffie- en theeconcepten.

Gedreven door passie en liefde voor de koffie en thee in al haar facetten, is BonneBella altijd bezig met innovatieve oplossingen op het gebied van koffie- en theevoorzieningen. Steeds weer op zoek zijn naar nét dat produkt, die uitstraling…..

Naast de kwalitatief goede koffie- en theeconcepten levert BonneBella ook diverse individuele producten op het gebied van koffie en thee. De nieuwste reinigingsprodukten voor uw machine, Barista Tools, aparte theekisten, unieke theeglazen….wij hebben ze!

Ook een grote verscheidenheid aan apparatuur behoort tot het leveringspakket. Of u nu gaat voor een sublieme espresso, een traditionele filterkoffie en gewoon de makkelijke instant: Wij hebben de kennis, apparatuur en de koffie die u zoekt!

Kortom BonneBella is uw zakelijke totaalleverancier op het gebied van alle koffie- en theevoorzieningen voor horeca en bedrijf.

Naast het gehele leveringspakket dragen we ook graag zorg voor opleiding en training van een ieder die met koffie werkt.

Natuurlijk kunnen ook particulieren rekenen op een onafhankelijk advies en beschikken we over een ruime keuze in huishoudelijke machines!

BonneBella is geauthoriseerd dealer van o.a: Jura, Nivona, Saeco koffiemachines.
Daarnaast is BonneBella officieel distribiteur van Catanambú Premium Spanish Espresso.

catunambu-logo

Ga naar de website
Dit jaar geen Hoogeveen Culinair, we zien u graag in 2020, tijdens ons nieuwe evenement!
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore