Al 35 jaar richt Catering & Partyservice J. van ’t Hooge zich op de beleving van zijn gasten. Het verzorgen van complete feesten en partijen, op het strand, in het bos, in schattige pagodetenten, enorme hallen of in uw bedrijf maar ook het compleet beheren van bedrijfsrestaurants behoren tot de activiteiten die wij uitvoeren. Ook voor het inhuren van catering materialen kunt u bij ons terecht.

Vanuit onze keuken met alle moderne faciliteiten verzorgen wij activiteiten door heel Nederland, met als grootste afzetgebied Noord Nederland. Onze persoonlijke benadering geeft u het gevoel de organisatie in vertrouwen uit handen te geven. Originaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, elke bijeenkomst heeft een andere benadering nodig. Daarom blijven wij innoveren met gerechten en materialen.

Ons professionele team van medewerkers staat voor u klaar om de bijeenkomst stijlvol te laten verlopen. We werken uitsluitend met eerlijke en pure producten, dit in combinatie met de kookkunsten van onze keukenbrigade en gastheren/dames, maakt het samenzijn tot een wereldse ervaring.

Ga naar de website
Dit jaar geen Hoogeveen Culinair, we zien u graag in 2020, tijdens ons nieuwe evenement!
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore