De SchildHoeve in Fluitenberg/Hoogeveen is een zalencentrum waar mooie herinneringen worden gecreëerd op een locatie waar u zich in de vrije natuur waant. En dit terwijl wij slechts een minuutje van de A28 zijn gesitueerd en dus zeer makkelijk bereikbaar. Al ruim 10 jaar verzorgen wij vergaderingen, bijeenkomsten, personeelsfeesten, bruiloften en jubileafeesten bij ons op locatie. Hierbij is ontzorgen één van onze belangrijke speerpunten waarbij kwaliteit, service, meedenken en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Al ruim 15 jaar is onze cateringservice een mooi verlengstuk van ons bedrijf. Of het nu gaat om het verzorgen van de innerlijke mens en/of de aankleding van uw bedrijf, huis en tuin voor een bijeenkomst of feest, wij regelen het voor u! Wij halen alles uit de kast zodat u kunt terugkijken op een geslaagd samenzijn waar nog lang over zal worden nagepraat.

Hoogeveen Culinair sluit goed aan bij De SchildHoeve. Wij laten graag zien wat wij in huis hebben en hopen samen met u en de overige restaurateurs er een geslaagd evenement van te maken.

Ga naar de website
Dit jaar geen Hoogeveen Culinair, we zien u graag in 2020, tijdens ons nieuwe evenement!
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore