East meets West. Daar waar de Oosterse en Westerse keuken elkaar aanvullen, dat is restaurant Deksels. Een restaurant in het centrum van Hoogeveen waar de gedreven eigenaar Edgar MeijerĀ een verrassend diner voor zijn gasten serveert.

In 2011 trad restaurant Deksels aan als nieuw restaurant in Hoogeveen. De passie voor eten en drinken geeft Edgar Meijer elke dag weer inspiratie voor betere of nieuwe gerechten. Door zijn Indonesische achtergrond is de eigenaar van Deksels extra gecharmeerd van de Indische-Aziatische keuken.

Restaurant Deksels heeft een mooie menukaart en is zeker niet eentonig. De dinerkaart van Deksels blijft gevarieerd en vernieuwend. Enthousiasme en perfectie dat zijn voor Edgar Meijer de twee sleutelwoorden waardoor hij elke keer weer een verassend gerecht kan serveren. Restaurant Deksels is een sfeervol restaurant waar gewerkt wordt met liefde voor eten en drinken.

Nieuwsgierig? Restaurant Deksels is te vinden aan de Grote Kerkstraat. Wees welkom op Hoogeveen Culinair en maak kennis met onze “Dekselse” gerechten.

Dit jaar geen Hoogeveen Culinair, we zien u graag in 2020, tijdens ons nieuwe evenement!
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore