Welkom bij Grand Café Het Postkantoor. Een laagdrempelige horecagelegenheid met een chique uitstraling, gevestigd in het voormalig postkantoor aan de Van Echtenstraat in Hoogeveen.

We zijn dagelijks geopend vanaf 10 uur ’s ochtends. Je kunt bij ons terecht voor een kop koffie met eigengemaakte taart tijdens of na het winkelen, een verrassende lunch met vers boerenbrood of een gezellig diner. Maar natuurlijk ook een drankje voorafgaand aan of na afloop van een bioscoopbezoek.

Een bezoekje aan Het Postkantoor is voor kinderen helemaal een feestje met de speciale speelruimte “Het Pieter Postkantoor”.

Ook als uitgaansgelegenheid onderscheidt Grand Café Het Postkantoor zich. Regelmatig draait er een dj of is er livemuziek. Er is een podium en een spectaculaire licht- en geluidsinstallatie: alle ingrediënten voor een spetterende feestavond zijn dus aanwezig.

Doordeweeks bieden we ruimte aan gastsprekers, politieke café’s en bedrijfsborrels.

Opvallend is ons ruime terras dat altijd in de zon ligt en door de omheining uit de wind. Kom genieten van een feestelijke Spritz of van onze huisgemaakte smoothie.

Ga naar de website
Het is al weer het elfde jaar dat Hoogeveen Culinair gehouden wordt in het Burgemeester Tjalmapark.
U bent van harte welkom op zaterdag van 14.00 tot 00.00 uur en op zondag van 14.00 tot 21.00 uur.
De toegang is gratis.
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore