Deze ‘jonge’ onderneming – al sinds 1856 een begrip in Hoogeveen – bestaat uit een gerenommeerde en florerende wijnhandel met een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast is er een slijterij met een ruime keuze aan binnen- en buitenlands gedistilleerde dranken, een groothandel in bieren en frisdranken en een gespecialiseerde handel in relatiegeschenken en kerstpakketten. In ons proeflokaal organiseren wij proeverijen en wijncursussen.

Dit jaar kunt op Hoogeveen Culinair kennis maken met de nieuwste zomertrends en heerlijke biologische wijnen. Ook kunt u bij ons terecht voor één van de meest bijzondere wijn-spijs combinaties; het beroemde kaviaar- en zalmhuis “Jacobus Toet” komt wederom naar Hoogeveen en zal ons vergezellen.

Dit jaar zitten we al weer 100 jaar aan de brinkstraat in de oude likeurfabriek en om dit te vieren hebben we verschillende eigentijdse likeuren laten samenstellen….heerlijk en natuurlijk te proeven op Hoogeveen Culinair.

Neem eens een kijkje op onze  website.

Ga naar de website
Dit jaar geen Hoogeveen Culinair, we zien u graag in 2020, tijdens ons nieuwe evenement!
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore