vanregteren

Een cappuccino na het winkelen. Een snelle lunch tussen twee vergaderingen door. Een gezellige borrel. Een romantisch etentje met je geliefde. Of met de hele familie. Er is altijd een reden om bij Brasserie ’t Raethuys af te spreken.

Onze grand-brasserie is gevestigd in het stadscentrum van Hoogeveen.
Het gemeentelijk raadhuis is onze buurman, vandaar. U vindt ons ook zonder TomTom. En uw auto kunt u overal parkeren. Stap binnen in een stijlvol interieur waar klassiek en modern moeiteloos samensmelten. ’s Zomers eersterangs genieten op het terras, de rest van het jaar een brasserie met panoramaview. De hotspot van Hoogeveen. Er is altijd een reden om bij Brasserie ’t Raethuys – vanregteren af te spreken.

Brasserie ’t Raethuys aan de Raadhuisstraat 6 te Hoogeveen. De hotspot van Hoogeveen, voor jong en oud.
* Ruimte voor honderd personen
* Terras voor 80 personen
* Klimaatbeheersing
* Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 00.00 uur
* Zondag & maandag geopend voor feesten, vergaderingen of bijeenkomsten. * Keuken geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur

Catering

Ons credo gaat zeker op bij catering. Een specialiteit die wij, horeca vanregteren al jaren verstaan. Cateren is een totaalconcept.
Ongeacht het soort evenement dat georganiseerd gaat worden. Onze visie als cateraar is dat wij alle zorgen uit handen moeten nemen van onze opdrachtgever die daarmee de handen vrij heeft om naar het evenement toe te leven en het middelpunt kan zijn van zijn of haar gasten.
De eerste stap bij de organisatie van een evenement is reden en doel.
De tweede het budget. Als dat is vastgesteld gaan wij een ‘organisatorisch menu’ samenstellen waarin uw wensen bepalend zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles, maar dan ook alles, tot in perfectie wordt uitgevoerd: van locatie tot entertainment, van culinaire hoogtepunten tot zo nodig beveiliging.

Partyservice

Wij zorgen ervoor dat u gast bent op uw eigen feest.
Een feest organiseren is een unieke gebeurtenis. Een belevenis waar u verwachtingsvol naar toekijkt en nadien met genoegen op wilt terugkijken. Bovenal is het dé gelegenheid om u te omringen met uw gasten en hen alle aandacht te geven. Dat betekent dat het feest tot in perfectie voorbereid moet zijn en u zich verzekerd weet van een feilloze partyservice.
En dat verzorgen wij al jaren.

Ga naar de website
Dit jaar geen Hoogeveen Culinair, we zien u graag in 2020, tijdens ons nieuwe evenement!
"Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes"
Lees de reacties
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore